BELANGRIJKE INFORMATIE

 

 • Alle kamer/badkamers en gemeenschappelijke binnenruimtes zijn geheel rookvrij.

 • Drugs zijn streng verboden.

 • Huisdieren zijn niet toegestaan.

 • Alle prijzen zijn per nacht gebaseerd op een verblijf van 2 personen, inclusief btw, water/elektriciteit, bedlinnen, luxe handdoeken, wifi, koffie, thee, water.

 • Voor eenpersoonsgebruik wordt geen reductie toegepast. 

 • Wij adviseren altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

 • Wij kunnen niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld, direct noch indirect, voor enige schade of verlies tijdens uw verblijf bij ons of gerelateerd aan het gebruik van onze facilitaire voorzieningen. U verblijft op eigen risico.

 • Onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring zijn van toepassing op alle boekingen en reserveringen.

Check-in & check-out

Check-in is mogelijk vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur. Check-in na 21.00 uur kan alleen op aanvraag. Check-out kan tussen 08.00 tot 11.00 uur op de dag van vertrek. Een late check-out (tot 18:00) is alleen mogelijk op aanvraag en op basis van beschikbaarheid en hiervoor hanteren wij een toeslag van € 40,- per kamer. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

  Locatie & bereikbaarheid

  Om optimaal te kunnen genieten van alles dat het prachtige Andalusië te bieden heeft, adviseren wij u om een auto te huren. Casa Paco ligt op circa 90 minuten van de luchthavens Alicante, Murcia en Almería. Onze boutique bed & breakfast ligt aan een verharde weg en is zeer goed te bereiken door in Google Maps te zoeken op ‘Casa Paco Velez Rubio’ of de volgende coördinaten te gebruiken 37.6592565, -2.0583108. 

  Adults Only, kinderen & extra bedden

  Casa Paco is een adults only (16+) accommodatie. Extra babybedjes of losse bedden zijn niet beschikbaar. Onze kamers zijn geschikt voor 2 volwassenen

  Groepsbijeenkomsten

  Casa Paco is niet geschikt voor (familie)feesten, vrijgezellenfeesten etc. Wij bieden een rustige, intieme en gezellige sfeer, daarom zijn feesten niet toegestaan. Er kunnen geen extra bedden worden bijgeplaatst. Het is niet toegestaan om ongeregistreerde gasten uit te nodigen en mee te nemen naar Casa Paco.

  Annuleren
  • bij annulering tot 8 weken voor de aankomstdatum:  geen annuleringskosten, volledige restitutie van de aanbetaling;
  • bij annulering vanaf 8 weken tot 4 weken voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 50% van de totale huursom;
  • bij annulering vanaf 4 weken voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 100% van de totale huursom;
  • Bij een no-show is de volledige huursom verschuldigd. Wij adviseren u een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
  vijgen-casa-paco-b-b

  Volg Casa Paco

  Uren gedwaald over het World Wide Web? Eindelijk heb je gevonden wat je zocht: een luxe boutique bed and breakfast op een heerlijke locatie.
  Een fris zwembad en dagelijks een verwenontbijtje. 
  Meld je aan voor onze mailinglist! De mailing van Casa Paco verschijnt een paar keer per jaar. 

  Gelukt!